sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Blueberry Hill majoitusta

Blueberry Hill Festival la 3.8. on herättänyt paljon ennakkokiinnostusta ja majoituspaikkoja on tiedustelu. Majoituspaikat Mustimmamäellä taitavat olla jo täynnä, paitsi telttailijoita alueelle mahtuu "rajattomasti". (Alempana muutama majoitus vinkki).

Te jotka tulette paikalle omalla autolla, voitte halutessanne jättää sen festarialueelle parkkiin, ja käyttää esimerkiksi yhteistyökumppanimme taksipalveluja majapaikkaan pääsemiseksi. (Taksi Jouni Hassinen, 0400 378 8164). Autamme järjestelemään mahdollisia kimppakyytejä illan aikana.

Tiedämme osan vieraistamme majoittuvan myös Joensuussa, ja käyttävän hyväkseen järjestämäämme edullista linja-autokuljetusta. Bussi lähtee kauppakeskus Iso Myyn edestä, Siltakadun matkailijapysäkiltä klo 17. (Maksu matkasta 15 euroa edestakaisin, yksi sivu 8 euroa, ja festarilippu 15 käteisellä bussista).

Jos Iso Myy on kiinni, niin olisivatko lähimmät pankkiautomaatit Kauppahallin takana Koskikadun toisella puolella, ja Rantakadun ja Siltakadun kulmassa.

Bussi ajaa rautatieasemalle ja odottaa 17.02 saapuvan junan festariasiakkaat kyytiinsä aseman edessa ja jatkaa sitten Niinivaaran kautta kohti Ilomantsia. Se koukkaa matkalla vanhan Heinävaarantien ja Koveron Teboilin pihan kautta. Se pysähtyy merkistä muuallakin.
 
Suosittelemme siis kysymään majoitusta myös seuraavista paikoista:

Hovivalokuvaajamme Eija Hiltusen Kuuksenkaari on lähin vaihtoehto ja sopii erinomaisesti isommalle ryhmälle mutta myös pienempää huonetta on tarjolla.
KUUKSENKAARI
Majoitus- ja juhlatila
Kuuksenvaarantie 20c
p. 050 560 2844
eija.hiltunen@kolumbus.fi


Monessa kulttuurimenossa mukana olevan Harri Kukkosen vetämä Petkeljärven retkeilykeskus sopii erinomaisesti myös karavaanareille.

PETKELJÄRVEN RETKEILYKESKUS

T:mi Ettone
Petkeljärventie 61
82900 Ilomantsi
041-436 1790
petkeljarvi@gmail.com
www.petkeljarvi.fi

Möhkön seudun tapahtumat ja yritykset
www.mohko.net

Möhkön Rajakartanossa Elvi Lemmetyisen paikka sopiii niille, jotka hakevat laatua ja rauhaa.

Yhteystiedot:

Möhkön Rajakartano

Postiosoite:
Mustakorventie 11
82980 Möhkö

Puh. + 385 (0) 500 649 150
Sähköposti: elvi.lemmetyinen@rajakartano.com
Kotisivu:
www.rajakartano.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti