maanantai 5. toukokuuta 2014

Blueberry Hill Festivalin artistit ovat selvillä!

Kansalaiset! Hyviä bbhf-festivaali uutisia!

Blueberry Hill Festivaalilla nähdään pohjoiskarjalaista bluesia parhaimmillaan, kun maailman maineessa oleva bluesartisti L.R. Phoenix ja  roots musiikin ilosanomaa ympäri maata ahkerasti levittäneet Echo & Cane duo yhdistävät voimansa. Tuloksena on North Karalian Allstars ja trion premiäärikeikka, joka ei varmasti tule jättämään ketään kylmäksi, sen todisti jo artistien omat esiintymiset festarillamme vuonna 2012. 

Maakunnallista jazz osaamista tuo loistava sextetti North River Ensemble, jonka keulakuva Noora Karppanen hunajoi äänellään jazz standardeja. Herkkää tulkintaa, sykkivää groovea, kunnon jazzlaulua. Yhtyeen ensi ensiintymin Koli Jazzissa sai yleisön ja meidät bbhf-järjestäjät lumoihinsa. 

Blues, country, bluegrass, soul ja rock'roll -musiikkia yhdisteleva Lena & The Slide Brothers on tehnyt jo kaksi levyä ja tuo festarille basisti Lena Lindroosin verevän ja osavaan laulun johdattamana musiikillisia tuulahduksia pääkaupunkiseudulta. 

Ilomantsilaiselle festarille on haluttu tuoda aina myös ilomantsilaista osaamista. Sitä tuo tänä vuonna trumpetisti laulaja Perttu Laakson Extra Ordinary Quartet, joka tulee vielä yllättämään yleisönsä pirteästi leikittelevillä sovituksilla jazzklassikoista. 

Vaihtojen aikana "siirtolavalla" esiintyvä tuttu Huojuva lato duo on luotu tuomaan ja tuotu luomaan leppoisan jutustelevaa ilmapiiriä joviaalin festivaalimme yleisölle, jota toivon mukaan tänä vuonnakin saadaan samaiset 500 henkeä.

Lippujen määrä on rajoitettu 500 kappaleeseen, joten niiden ostamista ennakkoon kesäkuun alusta lähtien suositellaan. (ks. sivu: liput) 

Joensuusta järjestämme festivaalibussin entiseen malliin ja Ilomantsista pyrimme järjestämään sen uudella tavalla. Seuratkaa blogiamme, niin pysytte ajan tasalla. Ja kiitos kärsivällisyydestänne ja kannatuksestanne! 

Ja se on pakko vielä sanoa, että vaikka artistit eivät olisi ennakkoon tuttuja, niin takaan, että jokainen niistä tulee tänäkin vuonna yllättämään teidät positiivisesti! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti