tiistai 17. kesäkuuta 2014

Lippujen ennakkomyynti Joensuussa on alkanut! Suosittelemme.

Blueberry Hill festivaalille myydään tänä vuonna rajoitettu määrä lippuja ja siksi suosittelemme ennakkolipun ostamista. Lippuja Joensuussa myyvät Levy-Eskot ja Kirjava Satama. Molempiin paikkoihin voi marssia 20 euron seteli kourassaan ja sen saa vaihdettua bbhf-pääsylipuksi.



Jos haluaa varata myös paikan linja-autoon Joensuusta Maukkulan Mustikkamäelle, Siltakadulta matkailijapysäkiltä, la 2. elokuuta klo 17, pitää ilmoittautua Karille numeroon 050 358 5061 tai kertoa se sama meilillä kari@bbhf.fi.



Aiemmin aivan liian edullisen pääsylipun hintaa on jouduttu hieman nostamaan, mutta tulimme vastaavasti vastaan bussilipun hinnassa, niin Joensuusta lähtijät saavat edelleen festarilipun ja edestakaisen matkan 30 eurolla / henkilö. Jos kyytivarauksia tulee paljon, meillä on optio toiseen linja-autoon.



Lippujen ennakkomyynti käynnistetään pian myös Ilomantsissa, Ilomantsin Optiikassa ja Enossa, Enon Optiikassa.



Myös linja-auto kuljetusta Ilomantsista Maukkulan Mustikkamäelle ollaan suunnittelemassa, sillä haluamme ehkäistä vastaavaa ruuhkaa, joka viime vuonna ääriään myöten täyttyvälle parkkipaikalle syntyi. Hyvällä  liikenteen ohjauksella onnistuimme kuitenkin pitämään pyörät pyörimässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti