tiistai 3. maaliskuuta 2015

Järjestämme konserttimatkan maailmanluokan kitaristi Olli Soikkelin konserttiin!

Blueberry Hill Festival yhdistys järjestää konserttimatkan Ilomantsista Joensuuhun konsalle perjantaina 27. maaliskuuta. Hyvät paikat salista on jo varattu! Ja bussi tilattu!
Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden nauttia erinomaisesta musiikista ja hauskasta matkasta lyhyine jälkilöylyineen Surakan baarissa. Innostukaa, kootkaa oma pieni ryhmä, ja lähtekää mukaan, niin järjestämme näitä pieniä iloja jatkossa lisää!

Kitaristi Olli Soikkeli ja viulusti Jason Anick ovat 50% Yhdysvalloissa vaikuttavaa Rhythm Future Quartet orkesteria, ja Suomen kiertueella heitä täydentävät kitaristi Tomi Kettunen ja kontrabasisti Teemu Åkerblom, eli samat kaverit jotka soittivat Ollin kanssa myös hurmoksellisen keikan Blueberry Hill Festivaalilla 2013. Luvassa on jotain hyvin ainutlaatuista, kannattaa lähteä mukaan!

Kyyti Ilomantsista lähtee pe 27.3. klo 17.30 linja-autoasemalta. Konsertti alkaa klo 19 ja kestänee vähintäänkin tunnin. 20.30-22.00 olemme varanneet tilan Surakan baarista jälkilöylyille. Sieltä saa myös syötävää, ja ruuat voi tilata tarvittaessa valmiiksi, jos tilaus tehdään kootusti vähintäänkin viikkoa ennen. Ruokalista löytyy www.surakanbaari.fi Voisimme tehdä vaikka isomman ennakkotilauksen Surakoista 2: tai 4: kuopaisulla. Juomat joudutaan hakemaan itse kukin tiskiltä.

Lippuja konserttimatkalle myydään käteisellä Ilomantsin Optiikassa. Tai ilmoittaudu hallituksemme jäsenelle ja matkatilille. Jos matka ei toteutuisi, koska ilmoittautuneita on alle 20 henkilöä, palautamme rahat jo ennen konserttipäivää.

Mutta toivottavasti tämä loistava konsertti saadaan jaettua mahdollisimman monen ihmisen kanssa!

3.2.2015
Kari Rissanen,
tiedustelut: 050 350 5061, kari@bbhf.fi
tai arto@bbhf.fi, 0400 195 050

Rhythm Future Quartet nyt ensi kertaa Suomessa!!
Rhythm Future Quartetin keulahahmoja, Jason Anickia ja Olli Soikkelia pidetään yleisesti Gypsy Jazzin nousevina tähtinä maailmalla. Wall Street Journal on kirjoittanut, “Soikkeli on mukaansatempaava Suomalainen kitaristi, jonka soitossa yhdistyy hämmästyttävä nopeus, taidokkuus ja sielu tavalla, joka on omiaan liittämään hänet yhdeksi arvokkaimmista Django Reinhardtin perinteen jatkajista.” Boston Globe on puolestaan julistanut palkitusta säveltäjästä ja viulistista Jason Anickista, “Anickin sävellyksellinen kieli on yhtälailla selväpiirteistä, kuin hänen virtuoottinen soittonsakin.”
Jason Anick - viulu
Olli Soikkeli - kitara
Tomi Kettunen - kitara
Teemu Åkerblom - kontrabasso
20.03 Konservatorion sali, Tornio
21.03 Korundi, Rovaniemi
22.03 TBA, Rovaniemi
23.03 Juttutupa, Helsinki
24.03 Turun Musiikkiopisto, Turku
25.3 Harjulinna, Parikkala
26.3 Hannikaisen Sali, Nurmes
27.3 Konservatorion Sali, Joensuu
28.3 Lahden Pikkuteatteri, Lahti
29.3 Pjazza, Helsinki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti