torstai 23. heinäkuuta 2015

Varaa paikkasi Pohjolan Matkan festaribussiimme!

Festaribussinamme toimii entiseen tapaan Pohjolan Matka. Bussi lähteen Joensuun Siltakadun matkailupysäkiltä kello 17. Pysäkki on torin varrella noin Iso Myyn liikekeskusta vastapäätä.

Bussi koukkaa matkalla rauta-tieaseman kautta ja ajaa Niinivaarantien kautta Ilomantsintielle. Siltä se tekee lenkin Heinävaarantien kautta. Auton voi pysäyttää missä vain, mieluummin ennakkoon sovitussa paikassa,
Edestakainen matka maksaa 15 euroa, joka maksetaan käteisellä bussissa rahastajalle toimivalle henkilölle. Häneltä voi ostaa myös valmiiksi festivaalilipun käteisellä ellei ole sitä aiemmin tehnyt. Yhden päivän lippu maksaa 20 euroa ja kaksipäiväinen 34 euroa.

Paluukyyti lähtee tänä vuonna ainakin perjantaina jazz iltana aiempia vuosia aiemmin, eli noin 30 minuuttia viimeisen esiintyjän lopettettua, arviolta noin noin puoli yhden maissa. Lauantaina paluu voi olla hieman myöhäisempi, kello 01.00-01.30 välillä. Lauantaina pyritään järjestämään jamit ja kuulostelemme matkailijoiden mielipiteitä lähtöaikataulusta.

Ne, jotka ajavat vain yhden sivun tai nousevat kyytiin Koverosta tai lähempää (ja matkustavat edestakaisen matkan) maksavat 10 euroa.
Myös yhteistyökumppaniemme työntekijöitä tai heidän asiakkaitaan, joille on luvattu ilmainen matka yhteistyökumppanimme maksamaa tukea vastaan, pyydetään ilmoittautumaan, jos he käyttävät järjestämäämme bussikuljetusta.

Paikan varaaminen on tärkeää siksi, että tiedämme pärjäämmekö yhdellä vai tarvitataanko kaksi autoa. Varauksen voi tehdä osoitteeseen kari@bbhf.fi, (kerro mistä lähdet, monta henkeä, ja jätä yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero), tai soita 050 358 5061 / Kari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti