maanantai 1. elokuuta 2016

Sananen BBHF festarimme aikatauluista

Festivaalin aikatauluja ei ole tarkemmin esitelty, joten tässäpä tulee. Ensinnäkin huomatkaa, että perjantai-ilta on tavallista lyhyempi, koska jazzyleisömme on sitä toivonut. Toiseksi, tarjonta on niin kova, että ähky tulisi jos tähän vielä laittaisi yhden artistin tai yhtyeen lisää. 

Lippuja aletaan myydä perjantaina kello 17 ja toivomme että yleisö saapuisi ajoissa. Musiikki alkaa paikallisin voimin kello 18.15 kun Elli ja Joonas Nuutinen esittävät oman puolituntisensa. Maailmanluokan tähtemme, Olli Soikkeli, Paulus Schäfer ja Eduardo Belo aloittavat kello 19 oman tunnin settinsä. Kello 20.30 kuulemme Suomen jazzin ehdottomia huippuja kun Verneri Pohjola Quartet, Pohjola, Aki Rissanen, Antti Lötjönen ja Teppo Mäkynen aloittavat reilun tunnin settinsä. 

Tässä alla on hänen keikkamyyjänsä terveiset: 

Vernerin kuulumisista voit kertoa sen verran, että uusi levy on tulossa ensi keväänä, eli nyt on ihan viimeiset mahdollisuudet kuulla Bullhorn-levyä tässä laajuudessa. En myöskään muista, että Verneri olisi Bullhornin ilmestymisen jälkeen esiintynyt Joensuu-Ilomantsi akselilla. Mutta ei ainakaan tänä tai viime vuonna, eli spesiaalikeikka tulossa siinäkin mielessä. (Terhi Aaen)

Lauantaina virallisempi lipunmyynti alkaa kello 18 ja livemusiikit kello 19 porvoolaisen Carl Olin Bandin soulahtavin sävelin. 20.15 aloittavat Ninni Poijärvi ja Mika Kuokkanen oman juurimusiikkihoitonsa. 21.30 jyrähtää käyntiin Tomi Leino Trion setti ja illan ulkona päättävä White Knuckles Trion riehakas setti alkaa 23.00. 

Pidätämme luonnollisesti oikeuden aikataulumuutoksiin ja heittoihin tarpeen mukaan, sillä tämä on elävän musiikin tapahtuma ja elämä kulkee omia ratojaan :) 

Sisätiloissa parin ensimmäisen vaihdon aikana, tai ehkä jo alussakin soittavat Kellokosken sisarukset Reetta-Mari ja Riku-Pekka kanteleilla omaa musiikkiaan ja illan päätteeksi kuulemme sekavien jamien sijaan tänä vuonna tunnelmallista yömusiikkia noin puoli yhdestä alkaen Elli ja Joonas Nuutisen esittämänä. 

Paikalla on myös taidetta, Enon taidekarttalaisten töitä, ja mm. M.A. Nummisen Jazzin meining kirjaa ja Django Reinhardtin elämäkertaa sekä erikoisvieraana on kontiolahtelainen Markku Kailaheimo keväällä Kirjokannen julkaiseman filosofisen teoksensa Kirjoituksia stoalaisuudesta kanssa.  

Luonnollisesti myynnissä on myös artistien musiikkia ja yhdistyksemme bbhf t-paitaa, joten käteistä kannattaa varata niitäkin varten. Myös lipunmyynti tapahtuu käteisellä, mutta muut Mustikkamäen palvelut hoituvat kortilla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti