keskiviikko 15. heinäkuuta 2015

Festari valmistautuu loppukiriin

Jälleen sitä saa havahtua, että on enää kolme viikkoa ja päivä Blueberry Hill festarin avaukseen! Kun meidän järjestäjienkin elämää mahtuu paljon muutakin kuin tämä viipale kolmannen sektorin toimintaa, tuntuu koko ajan siltä, kuin sitä kulkisi yhden askeleen itsensä perässä.

Aivan liian monet asiat jäävät aivan liian myöhäiseksi. Niin kätevä kuin tämä netti onkin näissä markkinointitehtävissä, ei tänne järjesty aikaa tulla mitenkään säännöllisesti. Ja jos joskus on aikaa, ei välttämättä ole energiaa sanoa mitään järkevää. Mutta joskus se aika on vain otettava.

Kuten nyt, Botaniassa illalla kuullun Rinneradion konsertin jälkeen. Kirjoitin ensin "piiskauskirjeen" meille itsellemme, hallituksen jäsenille, sitten yhteyskirjeen teknisistä ja aikataulullisista asioista artisteillemme sekä Valoparta Oy:lle joka hoitaa tänä vuonna tekniikkamme.

Äsken sain lisättyä tekstiä Blueberry Hill Festival -facebook sivulle, ja nyt kello viisi aamulla olen tämän blogitekstin kimpussa. Joskushan se on tehtävä. Lintujen laulu kuuluu ikkunoiden läpi ja hedelmäsalaatti ja Mokkamaan ranskalainen King Creole kahvi pitävät yllä hyvää energiatasoa.

Banderollimme on tulollaan kyllä, niin Ilomantsiin kuin Joensuuhun, vaikka näyttää että Ilosaarirock-viikon markkina-arvo tällä kertaa missataankin. Julisteet ovat ilmestyneet katukuvaan viime viikon ja tämän viikon alun aikana. Viimeisimmät ilmoituksemme ovat ilmestyneet niin Popkatu esitteessä kuin Karjalaisen Rokit liitteessä.

Meidän festarimme tekee täällä tuloaan, ja me luotamme, että tekin olette tulollanne. Me luotamme olemassaoloonne ja me luotamme artisteihimme ja ohjelmaamme. Ja tällä kertaa me tarjoamme tätä herkkua kahden päivän ajan.

Järjestämme entiseen tapaan edestakaisen linja-autokuljetuksen Joensuusta Ilomantsiin molemmille päiville, että pääsisit tulemaan mahdollisimman helposti ja edullisesti mukaan. Muistathan ilmoittautua!

Paras ja ainut palkkio itselle tästä työstä on paikalla oleva yleisö ja tilaisuus kuulla elävänä loistavaa musiikkia mukavatunnelmaisessa tapahtumassa. Sellainen BBHF on, sellaisia me olemme, eivät ne turhaan kehu.

Kari


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti